Mock Test for SSC CGL (Tier - 2) Exam - Math


Mock Test for SSC CGL (Tier - 2) Exam


Subject : Math

(A) 3
(B) 1
(C) 2
(D) 8

(A) 3
(B) 5
(C) 4
(D) NOT

(A) 0
(B) 3
(C) 4
(D) 6

(A) 53
(B) 49
(C) 47
(D) 50

(A) 70, 98
(B) 42, 56
(C) 84, 70
(D) 28, 42

(A) 341 
(B) 1921
(C) 561
(D) 1020

(A) 25:9
(B) 16:1
(C) 17:8
(D) 8:17

(A) 3
(B) 6
(C) 8
(D) 9

(A) Rs.520
(B) Rs. 630
(C) Rs. 675
(D) Rs.720

(A) 33.75
(B) 170
(C) 270
(D) 190

(A) 7
(B) 5
(C) 3
(D) 11

(A) 43
(B) 40
(C) 50
(D) 58

(A) 152
(B) 157
(C) 155
(D) 150

(A) 1188
(B) 1155
(C) 1198
(D) 1280

(A) 9/18
(B) 5/18
(C) 8/18
(D) 18/5

(A) 50%
(B) 25%
(C) 20%
(D) 33.33%

(A) 60%
(B) 80%
(C) 70%
(D) NOT

(A) 600
(B) 800
(C) 700
(D) 450

(A) Rs.1,000
(B) Rs.1,250
(C) Rs.1,050
(D) NOT

(A) 800
(B) 730
(C) 630
(D) 540

(A) 100%
(B) 200%
(C) 300%
(D) 250%

(A) Rs. 66000
(B) Rs.72000
(C) Rs.60000
(D) NOT

(A) 40%
(B) 45%
(C) 48%
(D) NOT

(A) 10: 7
(B) 15: 8
(C) 4: 3
(D) 5: 4

(A) 812.5
(B) 780
(C) 840
(D) 850.5

(A) 5 : 6
(B) 4 : 5
(C) 3 : 5
(D) 12 : 17

(A) 18%
(B) 12%
(C) 15%
(D) NOT

(A) -1
(B) 0
(C) 2
(D) 1

(A) -4
(B) 4
(C) -2
(D) 2

(A) -1
(B) 0
(C) 1
(D) 1/2

(A) 0
(B) -1
(C) 2
(D) 1

(A) 1
(B) 3
(C) 4
(D) 5

(A) 4.5
(B) 2.5
(C) 1.5
(D) 3.5

(A) 60 m
(B) 45 m
(C) 30 m
(D) 70 m

(A) 20
(B) 18
(C) 19
(D) 16

(A) 8 cm
(B) 4 cm
(C) 6 cm
(D) 20 cm

(A) 1535
(B) 1550
(C) 1600
(D) 1536

(A) 5
(B) 8
(C) 9
(D) 6

(A) 1 : 16
(B) 1 : 15
(C) 1 : 9
(D) 1 : 8

(A) a = 4, b = 8
(B) a = 8, b = 4
(C) a = -4, b = -8
(D) a = -8, b = -4

(A) 13%
(B) 15%
(C) 20%
(D) 16%

(A) 7511
(B) 6500
(C) 7500 
(D) 7999

(A) 58 0
(B) 54 0
(C) 55 0
(D) 52 0

(A) 960
(B) 860
(C) 665
(D) 961

For More Test Click Here to Join Test Series

Call Us at +91 8800734161 (MON-SAT 11AM-7PM)

IMP! GET SSC EXAM ALERTS on EMAIL